Enjoy the Journey.
Geniet van je pad. De weg naar je dromen.

“There’s nothing better than spending te day with your loved ones. Wearing pajamas in front of a warm and cozy fireplace sipping on a hot cup of coco with vegetable whipped cream.”

Deze vintage emaille mok is speciaal ontworpen voor jou. Voor al die wilde en vrije geesten die graag onderweg zijn, hun eigen weg volgen en volop op avontuur gaan. Denk aan al die avonden op het strand waarbij je met je voetjes bij het knisperende haardvuur zit, een warme deken om je heen slaat en geniet van een warme chocolademelk met een berg marshmallows.

€17,95 incl. verzendkosten in Nederland*
OP=OP!

*Skip jij liever de verzendkosten? Dat kan ook! Ik bezorg de mokken binnen een straal van 40 km van Gouda. Dan zijn ze nog maar €13,95!

Historie

Al in het oude Egypte werd emaille veelvuldig gebruikt. Vanaf 1920 werd het procedé geïndustrialiseerd en werden veel gebruiksvoorwerpen van een laag emaille voorzien. Denk aan vergieten, pannetjes, mokken tot zelfs reclameborden. Een emaille laag heeft verschillende bruikbare eigenschappen. Emaille is zeer glad (hygiënisch), het is erg hard, onbrandbaar en duurzaam. Emaille zie je niet voor niets zo vaak terug op (rommel)markten. Tot slot is emaille goed bestand tegen inwerking van chemische stoffen en tegen verkleuring door uv-straling (hoge kleurvastheid).

Onderhoud

Probeer de emaille laag heel te houden, dan krijgt roest geen kans. Maak de mok schoon in een zacht sopje, liever niet in de vaatwasser. Je kunt eventueel een beetje azijn gebruiken om aanslag en eventueel kalk te verwijderen.

Zet hieronder je gegevens en ik stuur je een tikkie!

[contact-form-7 id=”221″ title=”Contact Form”]
close

Hi Freedomchaser

Mis geen enkel nieuwtje

Wees gerust, ik spam je niet!
Lees het privacybeleid voor meer info.