Aanbod

(van) Passie – (naar) Concept – (tot en met) Creatie

Van passie naar concept

Mindsetcoach
Het is ontzettend belangrijk om stil te staan bij je eigen kracht. Om te leven vanuit je eigen passie. Zodat ook jij een zo compleet mogelijke versie van jezelf wordt! Ik ben benieuwd naar jou en je passies. Naar wie jij diep van binnen bent en waarnaar jij verlangt. In een uur help ik je met het zetten van stappen, hoe klein of hoe groot ook.

€69 euro excl. BTW

Brainstormsessie ‘Bring your STORY to life’
En werk aan die klantbeleving. Weet jij wie jouw ideale klant is en wat er voor zorgt dat hij/zij bij jou aanklopt? Waar zit jouw ideale klant en welk media platform dien je wanneer te gebruiken? Kruip tijdens deze sessie in de huid van jouw ideale klant.

1-op-1
In deze online brainstormsessie (duur 2,5 uur) maken we online kennis met elkaar en diepen we jouw onderneming uit. Wat zijn jouw belangrijkste kernwaarden? Wat is de rode draad van jouw BRAND? Hoe zorg je voor emotionele betrokkenheid bij jouw doelgroep? Hoe stel je jezelf zichtbaar op? Ik reik je concrete handvatten aan waarmee je aan de slag kunt. We laten geen minuut onbenut zodat jij ook alle kansen gaat zien, waar je ze nu laat liggen.

€249,- euro excl. BTW

Yes, dit wil ik!

Van concept naar creatie (marketing)

Create Your Own Road | Map

Jouw passie, waarden, boodschap door laten vloeien in jouw onderneming is niet altijd gemakkelijk en vanzelfsprekend. Ik ben benieuwd naar je vraag. Ik luister graag naar je en breng graag mijn ideeën naar de oppervlakte en waar jij dat wilt, tot leven.

Denk aan concepten ontwikkelen, campagnes voeren, vormgeving, artikelen/blogs schrijven, social media en foto/videoshoots. Jouw passie, jouw essentie mag zichtbaar worden en voer ik graag door in jouw bedrijf.

Klik hier om je vraag te e-mailen en een vrijblijvend kennismakingsgesprek te plannen.

Personal branding

Fotoshoot
– Online intakegesprek van 30 minuten
– 1 uur fotografie op locatie + 2/3 outfit wissels
– 25 foto’s (te kiezen uit online galerij)
– Professioneel bewerkt
– Snelle oplevering mogelijk (2-3 werkdagen)
– Mogelijkheid tot het bijbestellen van foto’s

€299,- excl. BTW

Extra’s?
Jouw fotoshoot kan worden uitgebreid met het delen naar de media en natuurlijk visagie. Dit geeft meerkosten.

Korting pakken?
Boek de 2 keer per jaar personal branding variant. Dan kost de fotoshoot nog maar €279,- per keer. Hierdoor bespaar je €40,-!

What’s your story?
Wil jij jouw verhaal uitgeschreven hebben voor je website, social media of een blog? Check dan vooral de bekende ‘storyshoot’ hieronder!

Video
Liever een personal branding video opnemen?
Klik hier

Yes, dit wil ik!

Storyshoot
Dit is ‘DE’ fotoshoot voor het vertellen van jouw (ondernemers/ondernemings) verhaal. Ik neem uitgebreid de tijd om uit te diepen waar je vandaan komt, wie je bent, waar je nu staat en waar je wilt zijn (interview). We hebben het over jouw (levens)visie en (kern)waarden in het leven of die van jouw onderneming of jijzelf als ondernemer! Ik ben benieuwd naar je dromen en je passies. Dan is het tijd voor het inplannen van de fotoshoot! We plannen een datum, tijd en leggen de locatie vast en maken een back-up plan, ‘just in case’ voor als het met bakken uit de hemel komt (behalve als dat nou echt precies is wat je wilt 😉 ). Jouw verhaal schrijf ik uit zodat jij deze met trots kan delen!

Wat krijg je?
– 1,5 uur fotografie en interview op locatie + 2/3 outfit wissels
– 25 foto’s (te kiezen uit online galerij)
– Professioneel bewerkt
– Jouw verhaal uitgeschreven
– Snelle oplevering (2-3 werkdagen)
– Mogelijkheid tot het bijbestellen van foto’s
€399,- excl. BTW

Staat er niet tussen wat je zoekt?

Lees dan snel verder

Niet alles heb ik onder mijn aanbod opgenomen. Als ik dat wel deed zou dit een te lange pagina worden waarbij je hoogstwaarschijnlijk, zal afhaken.

Wie weet heb je wel artikelen/blogs nodig? Of moet ik meer richting een campagne denken? Of is het de ontwikkeling van jouw website of de volledige creatieve uitvoering van jouw passie?

Wat het ook is je kunt mij de vraag stellen, vrijblijvend en voor niks! Klik hier om mij direct een e-mail te sturen!


Personal Branding
Iedereen heeft een eigen en unieke stijl met een eigen verhaal. Dat verhaal en die stijl wil je delen, tezamen met je passie voor jouw vak. Hoe fijn is het als je samen met je fotograaf 1 stijl kan kiezen die je wekelijks of zelfs dagelijks deelt op je socials. Dus geen verschillende fotograven en ook geen verschillende stijlen in je personal branding fotoshoots. Gewoon één fotograaf waarmee het klikt, waarmee je een connectie voelt en die je begrijpt. Een fotograaf waarbij je de vrijheid hebt om mee te denken en kiezen in je eigen stijl en verhaal.

Als ondernemer is het belangrijk dat jij jouw klanten/jouw volgers laat zien wie jij bent, welke weg jij hebt afgelegd om te zijn waar je bent. Door het vertellen van jouw ondernemersverhaal zorg je ervoor dat jouw klanten meer ‘feeling’ krijgen met jou en je product/dienst. Door het delen van jouw unieke verhaal trek je meer en meer de juiste doelgroep aan, inspireer je anderen en laat je jezelf zien met al je plussen en je minnen.